Dissabte 27 celebrem els 20 anys de Maulets a Mataró

Dissabte 27 de febrer, 20 anys de Maulets a Mataró Aquest dissabte dia 27 de febrer, l’assemblea de Maulets de Mataró m’ha convidat a xerrar en un acte amb motiu del 20è aniversari de l’organització de joves. L’acte serà a Can Palauet (Plaça de l’ajuntament de Mataró), on es projectarà el vídeo dels 20 anys de Maulets i després hi haurà una petita xerrada amb dos ex-militants de Maulets de la comarca (l’Oriol Montserrat i jo mateix, que en vaig ser fundador) i un militant actual. L’Andreu Bautis (en Fot-li Foc ) ha fet un cartell molt xulo.

Pot ser un bon moment per recordar i compartir algunes de les batalletes que pots llegir en aquest bloc. Et convido a venir-hi.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.