Estan saquejant Can Fàbregas

Aquest migdia, passant per davant de Can Fàbregas he sentit sorolls que provenien de l’interior de la nau. Hi he entrat a treure el nas i he vist operaris llençant la fàbrica per la finestra. Literalment.

Per una finestra del darrere, la que queda al costat de la xemeneia (escapçada aquest estiu), estan abocant en contenidors de runa tot el que hi ha a l’interior de Can Fàbregas. Més que paletes semblen squejadors en plena ació de pillatge. A l’hora que els he vist jo llençaven centenars de motllos d’estampació d’un dels tallers que hi ha hagut fins fa poc dins la nau.

Fins just abans de l’estiu encara hi havia tallers en funcionament a Can Fàbregas. Amb l’excusa de la "intervenció urgent" a la xemeneia, fet amb estiuetat i traïdoria, PUMSA ha "presa possessió" d’aquesta nau (que no és seva sinó de Residencial Aurum, SL). Just després de la presa de possessió la porta (aquella porta sempre oberta) ha quedat tancada amb candau i només s’obre per fer entrar camions de retirada de runa. I, paral·lelament, han "comprat" la gent que encara tenia tallers operatius. Els hi han deixat locals en un altre lloc per treur’ls de l’edifici que volen convertir en "solar" per lliurar-lo a El Corte Inglés.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.