L’últim sopar d’en Pellofa XXXI

Els darrers instants de vida d'en Pellofa XXXI. Amb els meus fills i la meva companya hem assistit a l’últim sopar d’en Pellofa XXXI, al Fossar Xic de Mataró. Enguany en Pellofa és un nen: un escolar. Tot menjant escudella se li ha colat un galet "per l’altre forat", s’ha ennuegat i… caput, s’ha mort. L’hem pogut retratar, encara viu, quan ja se l’enduien en una camilla. No ha arribat a la cantonada, el pobre. Demà anirem a l’enterament.

Nova edició digital de El Punt Aquest matí he anat a Barcelona a fer una entrevista de la qual he sortit content i animat. He comprat el diari El Punt per llegir alguna cosa al tren i he vist que avui ha estrenat una nova edició digital que inclou un "portal" per a cadascun dels municipis del Principat de Catalunya. Benvingut un nou mitjà digital, que de ben segur contribuïrà a enriquir la informació local de proximitat des de l’òptica catalana. Desitjo que ho faci, perquè realment, el panorama de la premsa a Mataró no és gaire engrescador. El periodisme crític pràcticament no existeix i el preiodisme d’investigació és cosa d’una altra galàxia.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.