Per molts anys, Helena. T’omplirem la maleta de contes

Presentació de Avui hem celebrat l’aniversari de la meva germana Helena tot fent la presentació a can Robafaves del llibre de la primera edició del premi que porta el seu nom. El karma del carnisser és una obra atrevida que recrea una versió post-moderna del mite de Narcís. Explica la història d’un presonatge que s’estima tant a ell mateix que es posa com a meta vital fer-se una auto-fel·lació. Ho aconsegueix?

En Xavier Cabús, l’autor, ha dit que si hagués sapigut l’orígen del Premi Helena Jubany probablement no hi hagués presentat una obra tan agosarada. El llibre inclou un CD amb la versió explicada per l’actor Lluís Soler. Amb aquest llibre encetem la col·lecció del Premi Helena Jubany. Per molts anys, Helena. T’estimem i, com ha explicat el pare, omplirem la teva maleta de contes amb la col·lecció que porta el teu nom.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.