La Cinta ja va en bicicleta

La Cinta ja va en bicicleta sense rodetes Sí senyor, la Cinta ja ha après a anar sola en bicicleta. Ep, i sense rodetes. Vam estar força temps parlant sobre si ella ja estava preparada per aprendre’n o encara no. Després de donar-hi moltes voltes vam acabar tirant pel dret. Què caram, s’aprèn a anar en bicicleta anant el bicicleta!

El dia que vam treure les rodetes la Cinta va sentir pànic. Ella, com deu passar a tots els nens i nenes, es veia fotent-se una pinya i amb les dents trencades, talment com si s’hagués d’estimbar per un penya-segat.

Afortunadament, les úniques dents que li han caigut a la Cinta són les de llet que, com deu passar a tots els nens i nenes, ha canviat per les de debò.

Jo, per motius que no tenen a veure amb el ciclisme, ara tindré més temps per anar en bicicleta amb la Cinta. Ella sí que es mereix que li dediqui el meu temps.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.