Ara resulta que la càmera no enregistrava

Càmera de seguretat de l'edifici de l'Ajuntament de Mataró El regidor de Via Pública de l’Ajuntament de Mataró, Oriol Batista, m’ha fet saber que l’agressió dels Mossos d’Esquadra que vaig patir no ha quedat enregistrada per les càmeres de seguretat que controlen tot el perímetre de la Casa Gran. M’ha dit l’agressió va poder ser vista en directe pels monitors però no va quedar enregistrada degut a "una avaria" en el sistema de càmeres de seguretat.

El gup municipal de la CUP farà una pregunta al ple per demanar explicacions, donat que aquestes imatges havien de servir com a prova judicial arran la denúncia que vaig posar al Jutjat de Guàrdia número 1 de Mataró.

Ens ho hauran d’explicar molt bé. Tres de les quatre càmeres podrien haver enregistrat l’agressió. Una d’elles és a escassos metres dels màstils on em van trencar el colze.

Si auestes càmeres no funcionen en una situació com aquesta… per a què serveixen?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.