He denunciat els Mossos d’Esquadra

Denúncia d'en Joan Jubany contra els mossos d'esquadra queli han trencat el colze Aquest dimecres al matí he anat al Jutjat de guàrdia de Mataró a denunciar els mossos d’esquadra que dimarts a la nit em van trencar el colze intencionadament. La denúncia diu així:

“Dimarts 28 d’octubre de 2008, a 1/4 de 10 del vespre, mentre davant l’Ajuntament se celebrava una concentració pacífica, jo vaig anar a veure els nombrosos cotxes oficials aparcats darrere l’Ajuntament i els vaig fer una foto.

Un mosso d’esquadra em va voler prendre la càmera de fer fotos i, sense permetre’m dialogar amb ell, em va agredir i em va immobilitzar retorçant-me el braç a l’esquena.

Un cop immobilitzat s’hi van afegir tres agents més i em van trencar el colze.

Se’m van endur en un racó apartat de la vista dels vianants i, en aparèixer un caporal de la Policia Local van deixar d’agredir-me i vam poder dialogar. Els vaig donar el carnet d’identitat i els vaig mostrar totes les fotografies del carret i no en van trobar cap que atemptés contra la seva seguretat.

Llavors vaig demanar que s’identifiquessin els quatre agents que m’havien agredit perquè els volia denunciar però només es va identificar com a responsable un caporal que deia ser el número XXXX i em va amenaçar que si jo posava una denúncia ells em denunciarien a mi per “desobediència a l’autoritat”.

Tot seguit, a causa del dolor intens que em feia el braç, vaig anar a l’Hospital de Mataró i em van diagnosticar “imatge de fractura de coronoides de grau 1″.

Faig constar que l’edifici de l’Ajuntament està dotat de càmeres de seguretat que enregistren tot el perímetre i que l’agressió que he sofert deu haver quedat enregistrada.”

Tot seguit he entrat una instància al registre de l’Ajuntament per demanar que es conservin les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat a l’hora de l’agressió per si el jutge les requereix com a porova.

Alguns mitjans se n’han fet ressò:

• El Punt (29-10-2008): El desallotjament de dues fàbriques de Mataró ocupades acaba amb 4 detinguts

• El Punt (29-10-2008): Un membre històric de la CUP de Mataró denuncia que els Mossos d’Esquadra li han trencat el colze

• El Tot Mataró: Els antidisturbis del Mossos trenquen el colze a Joan Jubany

• Capgros: Joan Jubany denuncia una agressió per part dels Mossos d’Esquadra

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.