Fira de Clicks de Paymobil a Barcelona

Clicks de PlaymobilAquest dissabte he anat a la 4a. Fira internacional de col·lecionistes de Paymobil, a la facultat de Químiques la de Universitat de Barcelona.

Aquesta fira la vaig descobrir l'any passat amb els meus fills, i hi vam xalar veient els diaporames (escenaris enormes plens de clicks). Val a dir que vam sortir amb una bossa plena de ninots i complements que costen de trobar, fins i tot algunes peces de segona mà.

No tinc clar si van disfrutar més ells o jo. Són joguines de la meva infantesa però també de la dels meus fills, i ens ho passem bé tant ells com jo.

No arribo a l'extem d'aquells pares que regalen un Escalèxtric a un nadó de tres mesos tot dient que és "per al nen" i després hi juguen ells… però he de reconèixer que a través de la meva mainada m'he tornat a sentir atret per aquells ninots amb els quals havia jugat tantes i tantes hores.

A través de la fira vaig descobrir un web (hispà) d'aficionats als Clicks i una botiga online on es poden trobar tots els models que hi ha acualment.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.