L’alcalde em deixa parlar i després em “treu la veu”

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=UeCrJuZpM2o]

En el darer ple de l’Ajuntament de Mataró he demanat la paraula per intervenir en el darrer punt de l’ordre del dia: "pregunta en relació amb l’agressió que va rebre un militant de la CUP a la plaça de l’Ajuntament" (o sigui, jo mateix quan els Mossos d’Esquadra em van trencar el colze, fet que he denunciat als jutjats ).

L’alcalde m’ha concedit el dret a intervenir al ple, però tot just he començat a enfocar el tema, el mateix alcalde s’ha posat nerviós i m’ha interromput.

Fa uns quants anys que, quan puc, assisteixo als plens com a oient. He vist desenes d’intervencions de ciutadans. Però mai havia vist l’alcalde interrompent un ciutadà a qui li havia donat la paraula. No acabo d’entendre perquè aquest cop ha perdut els papers.

Pots mirar el vídeo i dir-me: trobes que em meu to no era correcte?

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.