Qui es queda sense arguments recorre a la mentida, oi senyor regidor?

El regidor d'Urbanisme Ramon Bassas diu mentidesEl regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Mataró ha respost a la premsa local (Capgròs, El Punt, El Tot Mataró, Mataró Ràdio, TVM…) quan els periodistes li han preguntat per la nota de premsa on la CUP explicava que El Corte Inglés encara no ha comprat el solar de Can Fàbregas i que PUMSA ha regalat 9 milions d’euros a la multinacional dels grans magatzems.

El sr. Ramon Bassas (PSC) s’ha quedat sense arguments i ha recorregut a la mentida pura i dura. Ha dit: "No sé d’on treuen tanta imaginació els de la CUP. Hi ha una escriptura de compra-venda que hem vist, que hem signat i que hem tocat físicament".

Miri, sr. regidor d’Urbanisme, vostè té tot el dret a considerar-nos enemics a abatre, però mentir públicament per atacar-nos és caure molt baix per part seva.

Sr. Ramon Bassas, m’atreveixo a proposar-li un repte:

– Si es demostrés que el que van signar PUMSA i El Corte Inglés el 2 de juny del 2009 és una escripura de compravenda, voldria dir que la CUP i jo mateix hem dit una mentida. En aquest cas, jo personalment em comprometo a abandonar la lluita per salvar Can Fàbregas: deixaré la Plataforma i em donaré de baixa com a militant de la CUP.

– Si en canvi es demostrés que el que van signar PUMSA i El Corte Inglés el 2 de juny del 2009 és un compromís de futura compravenda (tal com diu la nota de la CUP), voldria dir que el mentider és vostè. En aquest cas, li proposo que vostè, sr. Bassas, dimitieixi com a regidor d’Urbanisme.

Accepta el repte?

Aclarir qui és el mentider serà molt senzill. Només cal fer pública l’"escriptura pública" que vostè diu que ha tocat físicament i que jo, a més de tocar-la, he llegit.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.