Batalletes del segle XXI

Atemptat nazi contra el Casal Fèlix Cucurull de Mataró (13-2-2000) Ara fa uns quants dies que no posava noves batalletes al bloc. Avui he encetat la pàgina de l’any 2000, amb la qual cosa entrem a les primeres batalletes del segle XXI. (Per cert, el segle XXI va començar el 2000 o el 2001?).

L’any 2000 és l’any que jo em vaig jubilar de Maulets. Vaig fer 30 anys i no és que jo deixés de ser jove per estar en una organització de joves… però n’hi havia de més joves que jo. De moment començo explicant d’on va sortir la idea de fer el calendari dels bisbats del Col·lectiu Visca la Terra, la moguda manifestació antifeixista de Premià de Mar i com en pocs dies vam celebrar el segon aniversari del Casal Fèlix Cucurull i ens hi van estar a punt de cremar vius tres companys (l’Eloi, la Cristina i l’Andreu).

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.