N’hi ha que es preoCUPen

Cartell de la CUP de Mataró. Eleccions municipals 2007 Ja estem de campanya electoral municipal. Aquest segon cop que es presenta la CUP a Mataró afrontem la campanya amb molta feina feta. Ja fa quatre anys i mig que va néixer la candidatura i ens hem proposat entrar a l'Ajuntament per dur-hi la veu crítica del carrer. I ho fem amb la motxilla ben carregada de feina. De fet, ja hem estat governant des del carrer. Per exemple, fa quatre anys vam proposar en el nostre programa la creació d'una emissora municipal, amb l'oposició del govern de torn. Fruit de la pressió popular, avui Mataró Ràdio ja és una realitat. Una de les nostres prioritats serà frenar l'especulació immobiliària i el creixement desmesurat al quan ens està abocant el tripartit local.

Aquests dies estem recordant que "els petits canvis són poderosos", perquè som conscients de les limitacions de la nostra força, però el context ens pinta molt favorable. Alguns mitjans, com Catalunya Informació apunten que podem donar la campanada dins l'Ajuntament. I això preoCUPa uns quants culs que si no s'asseuen a la poltrona no saben on posar-se. Hi ha nervis al govern actual, i per això s'han posat d'acord els partits institucionals per excloure'ns del repartiment de cartelleres i espais electorals.

Però aquest any se'ns ha ficat la ceba al cap de posar un quadríptic a cada bústia de Mataró. N'hem editat 50.000 i els estem embustiant nosaltres mateixos. Si vols estar ben servit, fes-te tu mateix el llit. Estic segur que més de la meitat de la població de Mataró ni tansols sap que existeix això de la CUP. Per això arribarem a totes les cases. Si algú no ens vol votar, que sigui perquè no vol, no pas perquè no ens coneix.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.