Encara no puc estirar més el braç que la màniga

Vint graus em falten per acaba d'estirar el braç.Avui m’han donat l’alta mèdica després que el 28 d’octubre quatre Mossos d’Esquadra em van fracturar el colze. Els vaig denunciar als jutjats de guàrdia de Mataró. Aquell dia, però, les càmeres de seguretat de l’Ajuntament "estaven avariades" i l’agressió no va quedar enregistrada. Hauré estat 47 dies sense poder treballar per "gentilesa" dels anitavalots.

Quan vaig començar a fer rehabilitació el 17 de novembre em faltaven 50 graus per extendre el braç com ho feia abans de la lesió. Ahir vam fer valoració i encara em falten 20 graus per poder estirar el braç. Hauré de continuar fent rehabilitació tres setmanes més. Espero recuperar-ne la mobilitat, però aquestes setmanes de fisioterapeuta me’n recordo sovint de les mares dels individus que em van trencar el colze.

En temps de crisi, busquem-li la lectura positiva: encara que vulgui, no puc estirar més el braç que la màniga. 😉

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.