Aquest cop la poli no ens pot enxampar

El 16 d’abril, hem fet tres escamots per anar a encartellar i fer pintades, avui fora del casc urbà de Mataró. Un grup amb cotxe i un altre amb ciclomotors faran carreteres. Jo estic en el grup d’apeu que cobrim la zona  del litoral . Aprofitem que portem l’esprai per fer pintades contra el Borbó –errada de seguretat, ja que s’encartella o es pinta, però mai les dues coses alhora–. tot i que els esprais són defectuosos, aconseguim arreglar-los i també deixem constància de l’oposició a la construcció del port, que retallarà la platja de la nostra ciutat i deixarà Cabrera sense. Al rètol de l’empresa constructora hi queda el testimoni.

Tota l’estona ens ha estat observant algú des d’un R-5 aturat a certa distància. Ens pensem que és una parella enamorada. Però quan hem acabat de pintar s’engenga i ve cap a nosaltres. És la Policia Municipal!

Fugim corrents a través de les vies del tren. Els municipals acceleren però es queden amb un pam de nas perquè no hi poden passar amb el cotxe. Després de la correguda aconseguim arribar intactes a la cita de seguretat. El grup que anava en motos ha retirat una bandera espanyola i els ha empaitat la Guàrdia Civil, però tampoc els han pogut atrapar.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.