La llevor que salta el mar

Monument al rei Jaume I a Ciutat de Mallorca. Acabo d’arribar de Mallorca. Hi he passat el cap de setmana convidat per en Joan Pau i en torno amb les piles carregades després d’haver conegut dues noves (per a mi) fornades de Maulets a l’illa. La d’en Pep, en David, en Guiem i l’Andreu, (ja jubilats) i la de nanos joves que els hi han pres el relleu. Jo havia conegut la primera fornada de finals dels anys vuitanta i la segona fornada de finals dels anys noranta, però no encara aquesta tercera fornada amb relleu garantit.

En dos dies molt intensos he estat xerrant amb gent de Ciutat però també d’Inca i rodalies, de Pollença, d’Artà, d’Alaior, de Campos… També he retrobat bons vells amics com en Jordi i na Maria, en Joan o en Macià.

Els hi hem deixat una llavor continental perquè, si volen, la puguin plantar, regar i fer créixer a l’illa. Si volen.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.