Compta comptes

Aquest dissabte la meva germana Helena celebraria el seu 36è aniversari si no l’haguéssin assassinat l’any 2001. Per mantenir viu el reu record i la seva passió per la literatura, la família i amics impulsem el Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats. Demà divendres, 26 de febrer, tindrem a les mans el llibre de l’obra guanyadora de la segona edició.

Compta comptes, l’obra amb la qual Joan-Lluís Moreno i Congost ha guanyat el II Premi Helena Jubany, sortirà editada i estarà disponible a les llibreries a partir del 26 de febrer del 2010. El primer acte de presentació pública serà a la llibreria Robafaves de Mataró i comptarà amb la presència de l’autor.

Les presentacions previstes són aquestes:

Divendres, 26 de febrer
a les 7 del vespre,
a la llibreria Robafaves de Mataró.

Dilluns 1 de març
a les 7 del vespre,
a la biblioteca Frederic Alfonso i Orfila de Sentmenat.

Dimecres 3 de març
a les 8 del vespre
a l’Espai cultural Àgora, Centre Cívic de sant Oleguer de Sabadell.

Dijous 11 de març
a les 8 del vespre,
a llibreria 8 Mundos d’Alacant.
En farà la presentació Joaquim G. Caturla.

You may also like...