Les meves Santes: 26 de juliol (dia II)

Aquest 2008 em perdo els actes matinals del 26 de juliol. He d’anar a Molins de Rei a una trobada de CUPs.

Nens i nenes palestins acollits a Mataró pel Casal Fèlix Cucurull. 26 juliol 2008 Avui la gent del Casal Fèlix Cucurull acollim una colla de nenes i nens palestins. Jo arribo a Mataró quan ja ha començat el dinar amb els nens i nenes palestins al Casal Aliança del carrer Bonaire. Però vaig a casa, on tinc el meu fill i la meva filla "fets caldo" pel ritme de Les Santes que va començar ahir. Aconsegueixo que facin la migdiada, fet poc habitual a casa nostra. És la única manera que aquest vespre aguantin el ritme.

A mitja Postal de Gegants ens acomiadem dels nens i nenes palestins que han passat el dia amb nostaltres a Mataró, inclosa una rebuda institucional a l’Ajuntament.

La Momeroteta al Correguspira. Mataró, 26 juliol 2008. Els meus fills de 6 i 4 anys no es volen perdre el Correguspira, el correfoc dels menuts. Els primers anys, els meus fills xalaven amb els gegants i els nans, però arriba una edat (a partir dels 3 anys)  que descobreixen el foc i els torna bojos. La Cinta, de 6 any, ja comença a passar-ho més bé a la miniruixada (Esquitxadeta, en diuen) refrescant que hi ha a la plaça de Santa Maria.

Esperant el concert de Marrinxa a la plaça de l'Ajuntament. Mataró, 26 juliol 2008. Per sopar, les criatures un framfur de la cantonada de La Riera. Els pares un bon entrepà de l’Atzucac. El temps just per sentir les proves de so i els dos primer temes del Concert de Marrinxa. El concert promet. Deixem una plaça de l’Ajuntament plena de gent amb ganes de festa. Les meves criatures es fan portar al llit a la una tocades.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.