Noves al·legacions per salvar Can Fàbregas

Des de la CUP de Mataró continuem amb la lluita jurídica per salvar Can Fàbregas i de Caralt al seu lloc.

El 17 d’abril en Xevi i jo hem presentat un escrit d’al·legacions d’oposició a la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Municipal 1996 “Entorns del Carrer Biada” aprovat inicialment per acord de ple de 13 de març de 2008. Aquest document urbanístic forma part de l’entramat de documents impulsats pel govern municipal per implantar un centre comercial de El Corte Inglés just al damunt de l’edifici catalogat de Can Fàbregas i de Caralt.

Si t’interessa el tema jurídic et pots descarregar el document. 

Al·legacions a la modificació del PGOU  Al·legacions a la modificació del PGOU "Entorns carrer Biada" 116.39 Kb 

Bàsicament diu que el govern de Mataró (PSC, ICV i ERC) ens hestà intentant fotre la pirula i se salta a la torera les seves pròpies normatives i altres Lleis. El seu objectiu és moure mar i muntanyes (en aquest cas edificis històrics) per posar l’estora vermella a la multinacional espanyola i cedir-li un solar buit on construïr un bloc de formigó gris.

Com a estratègia comercia, el edificis de El Corte Inglés són búnkers sense finestres perquè així els consumidors perdin la noció del temps i així es dediquin només a consumir sense estar pendents de si és de dia o de nit.

…i el nostre govern municipal s’agenolla i ret vassallatge a la multinacional comercial.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.