Segon Bon CUP de falç

Bon CUP de falç número 2, abril 2008 Acabo d’enllestir el disseny i composició del Bon CUP de falç número 2. És el butlletí del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Mataró i en aquest número fem un resum de la feina institucional que hem treballat durant els primers nou mesos des que vam plantar un regidor a la Casa Gran.

Epliquem les Propostes de resolució, precs i preguntes que hem portat al Ple de l’Ajuntament entre el juliol del 2007 i l’abril del 2008. Hi ha molta feina i molt diversa. Si hi fas un cop d’ull ho podràs comprovar.

Bon CUP de falç 2 Bon CUP de falç 2 567.72 Kb

L’editorial que ha escrit en Juli la dediquem a l’etiqueta "debat identitari" en la qual ens volen encasellar els partits nacionalistes espanyols i alguna premsa local.

Debat identitari?

"El debat identitari forma part de les contradiccions no resoltes (des de fa anys) al sí de la classe política sorgida de la transició franquista. Però, nosaltres ens preguntem amb quina autoritat pot parlar de catalanisme i progrés el PSC si el primer que ha fet la sra. Carme Cahcón en la presa de possessió com a ministra de Defensa és cridar “Viva España i Viva el Rey”? La presència d’un regidor de la CUP a l’Ajuntament és una de les patates calentes que no han pogut pair ni els espanyolistes ni els regionalistes, però resulta inacceptable que, constantment, es recorri a la desqualificació per desmerèixer i refusar les propostes i els debats plantejats des de la CUP.

Justament, allò que més neguiteja al govern municipal, és el nostre model de país i de ciutat viva i participativa, autocentrada i sostenible (socialment i ecològica). Hi ha molts debats que superen l’àmbit estricte de Mataró, i en cap cas són una pèrdua de temps, sinó una constatació de l’actual descontrol territorial i administratiu. Hi ha massa vividors de la política, poca transversalitat i nul·la coordinació amb els municipis del nostre entorn. Davant d’aquesta situació, la CUP aspirem a impulsar la racionalització del territori i posar fi a les xarxes partidistes i clientelars (Diputació, Consell Comarcal, etc.) servils als interessos multinacionals i especulatius; per tal de millorar la cohesió social, la qualitat dels serveis i preservar els nostres ecosistemes."

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.