Calendari de comarques del col·lectiu Visca la Terra

Les 89 comarques catalanes en un calendari de butxaca.Amb la desaparició de Catalunya Lliure, una colla de gent ens hem quedat orfes d’organització política però tenim ganes de continuar treballant per l’alliberament de la nostra terra. En Cesc de Terrassa, en Jordi de Sant Gregori, en Santi de Parets, jo mateix i algunes persones més ens hem constituït com a Col·lectiu Visca la Terra! . Inspirats en el llibre d’en Josep Guia És molt senzill, digueu-li Catalunya, volem divulgar la defensa del nom de Catalunya per designar tota la nació. Volem posar el nom de la nostra nació a la butxaca de la gent, i per això editem milers d’exemplars d’un calendari de butxaca amb les comarques catalanes.

Jo m’ofereixo per fer el que sé fer: disseny gràfic. En aquesta ocasió utilitzo el mapa de comarques que vaig vectoritzar per al calendari de Catalunya Lliure de l’any passat. 

Les comarques del Rosselló al Baix Segura i de Menorca al Baix Cinca.

Des de l’Alacantí fins al Vinalopó Mitjà, en el mapa-calendari de butxaca editat l’any 1997 hi ha les 89 comarques catalanes numerades i ordenades alfabèticament.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.