Bon CUP de falç

Bon CUP de falç número 1, setembre 2007 Aquest vespre he enllestit la composició gràfica del Bon CUP de falç, el butlletí informatiu del grup municipal de la CUP a l'Ajuntament de Mataró. Amb aquest full de dos A3 plegats pel mig (8 pàgines A4) anirem informant mensualment de les activitats de la Candidatura d'Unitat Popular de Mataró, especialment per fer arribar a qui li interessi la feina que anirem fent a nivell institucional. La instituicional, però és només una de les dues cames de la CUP. L'altra és i continuarà sent la lluita al carrer, com hem fet sempre.

Del nom de la publicació, ideat per en Xevi, n'estic molt content. És d'una estrofa de Els Segadors, però amb un punt d'irreverència, ja que el cop esdevé un cup. Per una banda traiem ferro als sacrosantificatss símbols nacionals, que sovint semblen allunyats de la política local, però alhora , i d'altra banda, recordem en un butlletí estrictament local el nostre referent d'alliberament nacional dels Països Catalans.

El disseny de la capçalera és obra meva. He jugat amb el logo de la CUP combinat amb una Helvetica ultra light. El número gran a la part superior dreta no ha agradat a tots els companys i companyes, que l'han trobat desmesurat. Quan anem pel número quaranta penso que les seves grans dimensions ajudaran a localitzar els butlletins a primer cup (perdó, cop) d'ull. en general he procurat ser generós amb els blancs, però l'assemblea hi ha volgut posar molt de text, almenys en aquest priemr número. Volem dir-hi moltes coses i haurem d'aprendre a resumir-les.

Si vols veure la resta del butlletí te'l pots descarregar en format PDF del web de la CUP de Mataró.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.