Algunes batalletes més

Pintada per la llibertat d'en Joan Jubany i companys, 1987. Més d’un m’heu fet saber que us agrada la secció de batalletes d’aquest bloc. Doncs n’he estat entrant algunes més. La intenció és arribar fins a l’actualitat, però encara estic a principis dels noranta.

Les novetats són l’aparició del Catalliure número zero i el número 1, el 1990, i el número 7 el 1991.

També m’ha vingut a la memòria quan vam pispar un senyal de trànsit del peatge de l’autopista i el vam entrar pel registre de l’Ajuntament adreçat a l’alcalde Manuel Mas. Això després de fer desfilar carrosses reivindicatives en la cavalcada de Reis. Tot plegat va quedar en una multa que no s’ha arribat a pagar mai.

He recordat que el 1991 vaig tenir el primer debat electoral amb en Ramon Bassas, actualment tinent d’alcalde. Durant tots aquests anys jo, a més de continuar militant, he treballat en diverses feines i he muntat una cooperativa qu ara té ssis socis treballadors. Mentrestant, al sr. Bassas no se li coneix cap altra professiò que la de polític professional.

He fet una primera pinzelladeta del 1992, tot recordant una edició de cartells amb el Cobi penjat. També va ser l’any en què es va sobresseïr el cas pel qual m’havien empresonat el 1987.

I per encetar la pàgina del 1993, uns primer aperitiu amb records de la desaparició de plaques amb noms de carrers dedicats a genocides, que al cap d’uns dies van acabar esmicolades als peus de l’alcalde Manuel Mas davant la caserna de la Guàrdia Civi.

Remenant arxius d’ordinadors antics he recuperat el cartell de la primera Botifarrada a la Hispanitat a Mataró, el 1995.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.