Cartell: “Contra la norma, els colors de la lluita”

Juny 1995: Els companys i companyes de Catalunya Lliure m’han confiat l’encàrrec del cartell de les Jornades contra la norma que hem organitzat els dies 9 i 10 de juny a les Cotxeres de Sants de Barcelona. El lema és Els colors de la lluita, i el cartell vol representar totes les lluites implícites en la lluita independentista: la lluita feminista, la lluita per l’alliberament gai i lesbià, el moviment esquàter, l’alliberamaent social, i també l’alliberament nacional.

Intento aconseguir un cartell colorit i animat. S’imprimeix en quadricromia sobre paper estucat a la mida 50×70 cm.

Les jornades seran un divendres i dissabte. Hi haurà projeccions de pel·lícules, debats, xerrades i festa. Entre els impulsors més actius d’aquest acte a Barcelona hi ha l’Eugeni del FAGC, en Jordi de Telefònica, l’Àngels… 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.