Sorteig de “quintos” contra la mili espanyola

18 de novembre 1993: Avui es fa el sorteig de “quintos” (soldats de lleva) que hauran de fer la mili espanyola l’any que ve. A Mataró els Maulets sempre hem procurat fer accions públiques descarades i imaginatives. Aquest any se’ns ha acudit fer un sorteig de “quintos”… de cervesa com a alternativa al sorteig oficial de nois que seran obligats a fer de soldats a l’exèrcit d’ocupació.

Ho fem davant l’Ajuntament de Mataró perquè aquesta administració col·labora amb l’exèrcit espanyol tot facilitant el cens de joves en edat militar. Ja li hem demanat a l’alcalde que deixi de facilitar aquestes llistes a l’exèrcit, però pots imaginar-te que mai no ens ha acceptat aquesta demanda.

Rifem dues caixes de cervesa de manera alegre i divertida mentre intercalem missatges contra la mili obligatòria i contra l’exèrcit d’ocupació. Tot plegat, sota l’atenta mirada dels agents de la Policia Local.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.