La llista de la CUP de Mataró

Llista electoral de la CUP de MataróDissabte, coincidint amb l’aniversari de la proclamació de la República Catalana, vam destapar el “secret” de la llista de candidats i candidates de la CUP de Mataró a les eleccions del 27 de maig.

Teniem previst fer la presentació i un dinar a la plaça de l’Ajuntament, però davant l’amenaça de pluja vam fer l’acte a Can Palauet i el dinar al restaurant Atzucac . Entre xerrar i dinar el sol i els núvols ens van deixar fer una foto de grup.

És una llista que realment fa patxoca. Pot semblar pedant que ho digui jo mateix, però n’estic molt orgullós. Quan la Carme va desvelar els noms ja va explicar que inclou gent que “fa quatre anys hauríem somniat”. Per nosaltres és un luxe però alhora una gran responsabilitat el suport i la implicació que estem rebent per part de persones que no militen directament a la CUP. Com que a la llista electoral només s’hi poden posar 27 candidats i 3 suplents, ens ha quedat més gent fora que dins. Gent que també ens hauria agradat que fossin candidats però que no hi han cabut, i als quals agraïm la resignació que han tingut.

Avui un parell de coneguts m’han aturat pel carrer per dir-me que els sabia greu que jo no continués encapçalant la llista, com si es tractés d’una “degradació”. Ja els hi he explicat que personalment hi estic enctantat: m’he tret força pressió de sobre, i ara tinc les mans més lliures (encara que no tot el temps que voldria) per treballar temes amb més agilitat. Per l’experiència de fa quatre anys, sé que quan ets el primer nom d’una llista et poses en el punt de mira de molts objectius, et sents molt observat i tens molta pressió a sobre. També explico a la gent que treballem en equip, de forma assambleària i que totes les persones de la CUP som igual de vàlides. No creiem en estructures jeràrquiques ni en lideratges personalistes.

A més, el tàndem que fan en Xevi Safont-Tria i la Carme Polvillo el trobo molt positiu. La idea de la parella va sortir mig de carambola, perquè no sabíem a quin dels dos posar primer, però si ho haguéssim fet expressament no hauria sortit millor.

Ha l’hora dels postres l’Agàpit va proposar un brindis a la salut del cuiner (i les cambreres) i un altre a la salut de la CUP. Salut, doncs.

PD: i un deu per a la gent de Televisió de Mataró que van venir a cobrir la notícia tot sortint del funeral d’en Lluís Lligonya.

Ah, sí… la llista:

1 Xavier Safont-Tria i Ramon
2 Carme Polvillo i Alomà
3 Juli Cuéllar i Gisbert
4 Joan Jubany i Lorente
5 Rut Buquet i Xirau
6 Jordi Canal i Codina
7 Carla Mulet i Matas
8 Jordi Morales i Rodríguez
9 Teresa Fité i Girvés
10 Lluís Alameda i Bustos
11 Eva Rumí i Guimó
12 Pere Boix i Sala
13 Mercè Vidal i Federico
14 Xavier Noya i Diaz
15 Cristina Collado i Joan
16 Antoni Ma. Vidal i Federico
17 Helena Ortega i Planas
18 Lluís Rugama i Espasa
19 Marta Vidal i Collado
20 Pep Llauder i Perejoan
21 Mercè Teixidó i Tristany
22 Joan Sànchez i Torres
23 Rosa Girvés i Anglada
24 Toni Delgado i Sànchez
25 Juliana Bacardit i Garriga
26 Miquel Torner i Roca
27 Pep Riera i Porta

SUPLENTS:
28 Josep Ma. Milla i Saldón
29 Juliana Quadrada i de Torres
30 Ivan Terra i Taus

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.