El policia que ens vol cremar

20 de gener: A la nit, els agents de la policia local de Mataró números 201 i 199 obliguen a “identificar-nos” a mi i a dos companys, en Vicentet i en Jordi, que enganxàvem cartells del «Dia del Combatent Català» a La Riera de Mataró. El cartell convoca un acte que farà l’MDT a Barcelona i que està legalitzat, per tant s’hauria de poder encartellar sense problemes. Intenten confiscar-nos el material però nosaltres, tossuts, els hi expliquem que no ho poden fer, que hi ha una cosa que es diu llibertat d’expressió. Els guripes truquen per ràdio a la central i els hi confirmen que l’acte és legalitzati que ens han de deixar continuar. Un dels policies s’acomiada dient-nos: «tendríamos que quemar esos carteles y a vosotros con ellos, cabrones!».

Tenim 250 cartells que vaig anar a recollir jo a la seu de l’MDT a Barcelona dissabte dia 16.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.