Manifestació davant la Guàrdia Civil d’Argentona

Manifestació de Maulets davant la caserna de la Guàrdia Civil d'Argentona. 12 octubre 1999.

12 d’octubre 1999: A Argentona els Maulets organitzem una manifestació en contra la celebració de la festa de la Hispanitat i la Guàrdia Civil. Una quarantena de persones recorrem els carrers de la vila amb una pancarta amb el lema Que se’n vagin!. Anem penjant cartells amb la figura d’un Guàrdia Civil prohibit. Acabem el recorregut davant la caserna d’aquesta força d’ocupació. Allà un representant argentoní de Maulets fa un parlament on denunciem les últimes accions intimidaries i repressives de la Guàrdia Civil contra al jovent d’Argentona.

Antiavalots de la Guàrdia Civil vinguts expressament des de fora munten un cordó al voltant de la caserna entre els picolos del poble fan el piscolabis de la Hispanidad dintre el pati de l’aquarterament.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.