Cinquena botifarrada a la Hispanitat

11 d’octubre 1999: Els Maulets organitzem per cinquè any la Botifarrada a la Hispanitat, a la Plaça de l’Ajuntament de Mataró. Aquest any comencem les activitats a la tarda, amb la pintada d’un mural, una obra de teatre i el concert de música tradicional a càrrec dels mataronins Ministrils de la Palla. Durant tota la Botifarrada, a la plaça hi ha una exposició sobre els fets de les passades Santes, un plafó amb cares de polítics i alrtres personatges similars, en la qual es pot fer punteria amb dards i una barraca on es poden degustar diverses begudes del nostre país.

Ja a la nit, la gent menja botifarres per sopar, i hi ha els parlaments, a càrrec d’un representant de Coordinadora de Defensa de la Serra de Marina, de Maulets del Maresme i un company de Mallorca. Per acabar actuen els grups Skamot Roig i Skatobeat. Durant la celebració de la Botifarrada es passaren per la plaça un miler i mig de persones.

Durant els concerts un parell d’encaputxats cremen una bandera espanyola (foto).

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.