Concert d’en Lluís Llach a Pineda de Mar

Concert d'en Lluís Llach a Pineda de Mar, organitzat per Maulets. Febrer 1999 
20 febrer 1999: Dins la jornada d’homenatge a en Joan Coromines, els Maulets del Maresme organitzem un concert d’en Lluís Llach al pavelló d’esports de Pineda de Mar. L’assistència és d’un miler de persones, que segeueixen les actuacions i comentaris del cantautor. Per escalfar motors han actuat els Bastoners de Vilanova del Vallès i un membre de maulets fa un parlament sobre la figura del filòleg Joan Coromines. Mentre dura el parlament es projecten una sèrie d’imatges que he preparat jo.

Acabat el concert, es presenta un individu de la SGAE que pretén cobrar una morterada de diners per haver organitzat el concert. L’actuació s’ha pogut fer perquè en Lluís Llach ha assumit part del risc i s’ha avingut a cobrar una part de la recaptació de les entrades. En canvi, això que pretén fer l’individu de la SAGE és robar directament. Li donem un grapat de bitllets i li recomanem que no ens torni a tocar els nassos.

Jo recordaré el concert per una anècdota post-actuacions. Està relacionada amb una suposada aposta que no es va produir mai, els meus companys i amics, i una maquineta d’esquilar.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.