Cartell de l’homenatge a Joan Coromines

Els Maulets del Maresme hem pres la iniciativa de fer un homenatge a en Joan Coromines. El dissabte dia 20 de febrer del 1999 hem organitzat una taula rodona a la sala de plens de l’ajuntament de Pineda de Mar. Hi assistiran mig centenar de persones que escolten les intervencions de Max Cahner, els germans Ferrer, Joan Pujades, l’historiador Jordi Bilbeny i un membre de maulets. Tots remarcaren el compromís de Coromines tant a nivell lingüístic com polític.

Durant tres hores al pal del mig del balcó de l’ajuntament fou hissada una estelada.

El cartell de convocatòria dels actes d’homenatge l’he dissenyat conjuntament amb l’Oriol Caba, que està teballant amb mi a la cooperativa Clic Traç. Hem escollit un format mot vertical i la imatge principal és una foto d’en Joan Coromines caminant d’esquena. El cartell s’imprimeix a una sola tinta, un color marronós que recorda la terra que tan va estimar i es va patejar en Joan Coromines.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.