Cartell: Un poble en marxa cap a la seva llibertat

Abril 1999: Els companys de Maulets m’encarreguen el cartell de convocatòria de les diades del mes d’abril: Sant Jordi al Principat i el 25 d’abril a la Catalunya Sud. El lema és De Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó… un poble en marxa cap a la seva llibertat. Hi ha una foto amb sis joves que avancen decidits. Són sis companys i amics de Mataró: en Dani, la Cristina, l’Andreu, en Xevi, la Montserrat i l’Eloi.

El cartell fa 48 x 68 cm i l’impimim amb una falsa quadricromia de tres tintes (cian, magenta i groc), sense negre, per reduïr cotos de producció.

Serveix per convocar la mani del 23 d’abril a Barcelona i les manifestacions del 24 d’abril a Xàtiva (matí) i València (tarda). Al matí també hi ha un acte d’homenatge als maulets històrics davant el monument erigit en el seu honor.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.