II Assemblea Nacional de Maulets a Mataró

Els dies 2 i 3 de desembre corren per Mataró joves de tots els racons de la nostra nació. Al Casal de Joves de la plaça del Parc hi fem la II Assemblea Nacional de Maulets, a la qual assisteixen representants de les assemblees d’arrreu. L’Assemblea, que s’obre amb la lectura d’un comunicat de salutació del maulet empresonat Jun Sànchez. Durant aquests dies aprovarem per unanimitat la reforma de l’organigrama de la nostra organització, la incorporació de Maulets a la Direcció Nacional de Catalunya Lliure i, així mateix, dos documents sobre les drogodependències i sobre la mili i l’exèrcit espanyol.

Poc abans d’aquesta Assemblea Nacional de Maulets s’ha afegit a l’organització den Toni de València. És tot un “coco”, i el pare dels documents sobre les drogedepencències i contra la mili i l’exèrcit espanyol. Les seves aportacions teòriques seran molt ben rebudes per les companyes i companys.

Conec l’Anna, la Violant i la resta de novetats de Barcelona. Prendran el relleu de la colla d’en Pere Martí, que plegarà per divergències sobre la política antirepressiva del MCAN. La gent que ha vingut en representació de les assemblees d’arreu de la nació “dormen” al Casal Independentista de Mataró, al Camí Ral 504, on la gresca nocturna serà recordada una temporadeta.

Un detall sobre la foto: la tela que fa de faldilla a la taula és una pancarta de fa dos anys recilada, però que no ha quedat prou neta. Deia Llibertat Joan Jubany

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.