Les meves Santes: 24 de juliol (dia 0)

Gegantada a l'entrada del carrer Sant Josep de Mataró. 24 juliol 2009. Avui, com cada 24 de juliol, hem fet el preludi de Les Santes, Festa Major de Mataró.

Hem fet un primer aperitiu amb la Gegantada, on han de participat entorn una cinquantena de gegants i gegantes de la ciutat. Els nens i nenes hi disfruten molt. Als pares i mares se’ns fa una mica llarg i leeeent. A la plaça de les Tereses, al pas de la gegantada, il·lustres regidors del govern de l’Ajuntament de Mataró regalaven als nens i nenes globus amb l’anagrama del seu partit. Ho he trobat patètic. A mi em faria vergonya fer una cosa així.

Hem fet un mos a l’Atzucat, que darrerament ha encetat amb força èxit els sopars a la fresca. Això els grans, perquè les criaturesencara valoren més un frankfurt de la cantonada de l’Ajuntament.

Hem baixat a baix a mar, al passeig del Callao, a fer un got de rom cremat mentre sentiem les havaneres. És un bon moment per (re)trobar-te vells i nous coneguts.

El més dur: la tornada fins a casa amb una criatura adormida a coll. Els malpartits quan dormen pesen el doble!! I el camí es fa el triple de llarg!! Buf, encara em fa mal l’esquena.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.