Ocupem les oficines de l’ETT Barna Work

12 febrer 1997: Les assemblees del Maresme de les organitzacions de joves Maulets i JIR ocupem a Mataró les oficines de l’empresa de treball temporal Barna Work. L’acció la tiremm endavant entre dos grups. Per una banda una colla de concentrats estenen una pancarta amb el lema ETT explotadors! Amb la pancarta desplegada davant de l’aparador les portes de l’oficina fan càntics i crits.

El segon grup entrem a dintre i comuniquem a l’empleada que les oficines queden ocupades. Li expliquem els motius i li llegim un manifest contra les contractacions que fan les empreses de treball temporal. N’hi lliurem una còpia perquè la faci arribar als seus caps. L’empleada es queda una mica bastant descol·locada i després d’una primera reacció de nerviosisme s’acaba prenent l’acte amb resignació.

Hem convocat la premsa sense explicar-los ni el motiu ni el lloc de l’acció, per estalviar-nos possibles filtracions. És una manera d’assegurar-nos que no ens trobarem la policia quan hi arribem. Aquest és el primer dels actes de la campanya que portarem a terme cotnra les ETT fins al mes d’abril, i que també consistirà a enganxar 3.000 cartells.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.