Els 33 anys no complerts

helena.jubany.cat Avui, 27 de febrer, la meva germana Helena celebraria el seu 33è aniversari. No el podrem celebrar plegats. El cementiri no és un bon lloc per fer-hi festes.

Una colla de malparits ens la van assassinar ara ja fa més de cinc anys. I un jutge (m'estalvio adjectius) anomenat Horacio no ens va deixar investigar per enxampar els assassins. "Justícia"& és la paraula que s'utilitza per anomenar un aparell arcaic, dèspota i essencialment injust. Hem estat dobles víctimes: dels botxins de l'Helena i de la injustícia de la "Justícia".

Però avui no deixa de ser l'aniversari de l'Helena. I li hem regalat un nou web: helena.jubany.cat. Amb el pare l'anirem omplint de continguts. De moment, si vols, ens pots ajudar a donar vida al nou web. Hi ha el llibre de visites, on hi pots deixar la teva empremta.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.