Campanya de solidaritat amb l’escola Bressola

Amb un acte públic el 15 de gener al Casal de joventut de Mataró, iniciem la campanya de solidaritat amb l’escola La Bressola de la Catalunya Nord.

Els estudiants ens cuidem de fer arribar la campanya als instituts. El 27 de gener una vintena de persones assisteixen a l’IB A. Satorras a un acte de solidaritat amb la Bressola on intervé en Joan Cabot. S’imprimeixen fulls explicatius, es fan cartells i es recullen diners (10.000 pta) classe per classe per ajudar a mantenir aquesta escola catalana a la Catalunya del Nord. Durant tota la setmana, a l’institut Damià Campeny es passa el vídeo a les hores de Llengua.

Durant el febrer Amics de la Bressola (aquesta és l’entitat amb la qual fem aquesta campanya) imprimeix 5.000 díptics informatius i de convocatòria, amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mataró, amb el lema Per defensar l’escola catalana, som 10 milions, en referència a la població de tota la nació catalana i no només els 6 milions del Principat.

El 19 de febrer organitzem un altre públic al Casal de Joventut de Mataró. Hi intervenen Joan Pere Le Bihan, president de la Bressola, Pere Coudonhan, representant de l’Associació Catalana d’Estudiants a la Universitat de Perpinyà i Enric Larreula, de l’Associació d’Amics de la Bressola.

El 24 de febrer aconseguim que es projecti el vídeo de solidaritat amb l’Escola Bressola al Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament.

I l’apoteosi final és el 26 de febrer, quan organitzem un festival de cançó catalana per recaptar fons per a la Bressola al teatre del Casal Aliança del carrer Bonaire. Actuen els cantants mataronins Genís Mayola i Jordi Lluch, la Coral Primavera per la Pau i els cantautors nord-catalans Caterina Carbonell, Joan Pere i Cris Cairol. Es recullen 70.000 pta que seran enviades a La Bressola.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.