La Policia Local precinta el nostre local

20 de juny 1995: La Policia Local de Mataró, per ordre directa de l’alcalde, Manuel Mas, clausura i precinta el local de Maulets i altres col·lectius. La clausura té lloc en un moment, just després de les eleccions i abans de la constitució del nou consistori, en què l’alcalde és la única autoritat civil a la ciutat.

Intentem impedir que posin el precinte, i els demanem que ens deixin agafar coses de l’interior del nostre local, però la policia es mostra inflexible. A més, estàvem fent reformes per arreglar el guettho (nom que li donen els més joves al local) i la  porta no es pot tancar amb clau. Al vespre demanem a la Policia Local que vigili l’accés al local, ja que el precinte ha estat posat tot deixant la porta oberta. Nosaltres no toquem el precinte, però els responsabilitzem a ells de qualsevol cosa que pugi passar a l’interior del local.

Avui tanquen un espai que ha servit de lloc de treball i punt de trobada de diversos col·lectius:

De bon matí un Cigaló d’Anís i un habano (associació cultural), amb en Jordi, la Ivet, en Morales, en “Cobi“, en “Rata“…

La Vídua Negra (organització de dones), amb la Dúnia, l’Anna, la Cristina, la Clara, la Queralt

Les Brigades Negu Gorriak Maresme, amb en Lluís, l’Eloi, l’Oriol, en Pitu

Ens tanquen l’espai, però no pas les ganes de lluitar. Presentarem al·legacions i l’Ajuntament es veurà obligat a tornar-nos a obrir el local.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.