Viure és lluitar

Fa uns quants dies que no escric res al bloc. Però això no vol dir que hagi deixat de viure, o sigui de lluitar.

Can Fàbregas: El 14 de novembre mig centenar de persones ens vam concentrar davant de Can Fàbregas, convocats per la Plataforma Salvem Can Fàbregas , per manifestar el nostre rebuig a un "trasllat" que no volem ni hem demanat. Malgrat que algú intenta confondre el personal, nosalres sno volem que es malgasti ni un sol cèntim per un trasllat inútil. És evident que Can Fàbregas és compatible amb El Corte Inglés o amb qualsevol nou ús que es vulgui donar al sector per revitalitzar el teixit urbà. La resta són mentides de mals governants genuflexionats davant les imposicions dels interessos privats de la multinacional.

Presentació de la CUP d'Arenys de Mar El 22 de novembre he estat a l’acte públic de presentació de la nova CUP d’Arenys de Mar. L’alternativa rupturista de base municipalista continua escampant-se com una taca d’oli. A l’acte hi van intervernir, a part de la gent del públic que va voler prendre la paraula, en David Caldeira (company de la CUP d’Arenys de Mar), en Xevi Safont Tria (regidor de la CUP a Mataró), en Josep Manel Ximenis (regidor de la CUP a Arenys de Munt), en Pep Riera (pagès) i en Quim Cucurull (de la CUP d’Arenys de Mar).

Juli Cuéllar i Xevi Savont-Tria en roda de premsa de la CUP de Mataró L’1 de desembre la CUP de Mataró ha donat suport a les consultes populars del 13-D i ha constatat que la via constitucional espanyola està morta. Els companys Xevi Safont-Tria i Juli Cuéllar han explicat en roda de premsa que la dignitat de catalunya passa per la independència mentre donaven a conèixer els actes previstos amb motiu de l’aniversari de la constitució espanyola i de les consultes independentistes del 13 de desembre. Mentrestant, la caverna espanyolista de Mataró convoca un acte oficial de suport a la seva constitució.

  Joan Jubany (el meu pare) lliura el premi Helena Jubany a l'alacantí Joan-Lluís Moreno. El 2 de desembre, aniversari de l’assassinat de la meva germana Helena, l’Associació que porta el seu nom ha lliurat el  II Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats. Aquest acte ens ajuda a mantenir viva la memòria de l’Helena a través d’una de les seves passions: la literatura. En aquesta segona edició el guardonat ha estat l’alacantí Joan-Lluís Moreno i Congost. Com l’any passat, editarem el llibre en col·laboració amb Tantàgora. El lloc on viu l’autor ens brindarà un bon motiu per fer la presentació del llibre a Alacant.

Des d’aquí, un agraïment a tota la gent que s’ha acostat a Can Palauet i que amb la seva presència han contribuït a mantenir viva la memòria de l’Helena Jubany.

No a la constitució espanyola. Sí a la independència. El dia 4 de desembre, mentre a la sala de plens de l’Ajutnament es feia un acte oficial constitucionalista-espanyolista, més de quaranta persones convocades per la CUP ens hem concentrat davant la Casa Gran per manifestar el nostre rebuig a la Constitució espanyola i el nosre suport a la independència dels Països Catalans. Des del carrer hem donat el nostre suport a les consultes populars del 13 de desembre sobre la independència de la nació catalana.

You may also like...