Carta dels quatre independentistes empresonats

Capçalera del diari Avui l'any 1987El diari Avui d’avui publica una carta que vam escriure els quatre empresonats de la Trinitat, tot coincidint amb la convocatòria d’una concentració per la nostra llibertat avui a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, coincidint amb el Pregó de la Mercè.

La nostra carta publicada a l’Avui diu així:

“Independentistes empresonats

Som els quatre independentistes empresonats a la Trinitat. En primer lloc volem agrair la solidaritat de la gent d’arreu del país que s’està movent per aconseguir la nostra llibertat, ja sigui organitzant actees, enviant manifestos als diversos mitjans de comunicació, penjant pancartes, etc.

També donem les gràcies a les persones que ens han fet arribar més de setanta telegrames i diverses cartes que ens ajuden a superar aquests dies difícils per a tots nosaltres.

Tot i estar empresonats no patim tant com els nostres compatriotees Jordi Cort, Carles Sastre, Jaume Fernàndez, Anton Ribas i Montserrat Tarragó, que estan tancats a presons en territori espanyol. Des d’aquí ens solidaritzem amb tots els actes que es facin per demanar el seu retorn al país.

Aquesta situació de repressió, però, no ha d’aturar la constant i progressiva lluita del poble català per la seva independència.

Per acabar, esperem trobar-nos ben aviat al carrer i continuar fent país.

Joan Jubany, Xavier Navinés, David Mola i Josep Maria Fuster (Presó de Joves de la Trinitat. Catalunya)”.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.