Agafo mania a El Ultimo de la Fila

Avui és la Mercè, Festa Major de Barcelona i alguna cosa relacionada amb les presons. El cas és que avui el renxo és més bo (han posat gambes a l’arròs) i havent dinat a tots els presos ens han donat cafè i un puro. Deu ser la manera de celebrar la patrona de les presons. A més, aquest matí els funcionaris ens han fet sortir a tots al pati ple de cadires on havien muntat un escenari. Ens han organitzat un concert de El Último de la Fila d’assistència obligatòria, i això ja no em fa gaire gràcia. No és un grup que m’apassioni, però avui un funcionari farà que els hi agafi mania. Quan s’ha acabat el concert un funcionari ens ha cridat a mi i a un altre dels meus companys de cel·la, ens ha donat una escombra industrial a cadascú i ens ha “encarregat” de deixar el pati net com una patena. Mentre passo el raspall per cadascuna de les rajoles em vaig dient a mi mateix que mai compraré cap disc del grup que ha vingut a tocar. I això que ells no en tenen cap culpa, ja ho sé… Al contrari, això de venir a tocar a una presó no ho deu fer gaire gent, però el maleït funcionari me’ls hi ha fet agafar tírria. Als funcionaris ja els en tinc, o sigui que és la única manera que tinc d’incrementar la meva ràbia.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.