La llei del català és paper mullat (literalment)

Maulets denuncia que la Llei de normaltzació lingüística és paper mullat en un acte al Foment Mataroní. Mataró, abril 199828 d’abril 1998: A Mataró, diversos militants de Maulets despleguem una pancarta amb el lema La vostra llei és paper mullat. Independència! i aboquem aigua sobre els papers de diputats, senadors i regidors de tots els partits del bloc monàrquic (els partits amb representació parlamentària) en un acte sobre la nova llei de normalització lingüística organitzat per Òmnium Cultural i el Foment Mataroní. Mentre els uns aguanten la pancarta i els altres aboquen aigua sobre els papers, en Xevi es posa dret i fa una intervenció molt crítica amb la nova llei que s’acaba d’aprovar al parlament del Principat. L’acció i la són aplaudides per la immensa majoria del públic assistent. L’acte era presidit per parlamentaris de tots els partits representats al parlament regional del principat de Catalunya.

Quan vam saber que es convocava aquest acte vam estar rumiant quin tipus d’acció calia fer, i se’ns va acudir escenificar el “paper mullat” en el sentit literal (i no figurat) del terme. 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.