Trobada de Maulets a Xàtiva

El 27 d’abril Maulets ho organitzat una trobada de joves a Xàtiva (La Costera). L’eslògan és Contra Espanya, canya i festa. I tant que n’hiha, de festa! Durant la trobada es realitzen diverses activitats: visita al castell de Xàtiva, xerrades de formació, una conferència sobre l’avantprojecte de Constitució Catalana…

L’endemà, 28 d’abril, més d’un centenar de persones fem la manifesttació d’homenatge als Maulets. Després de recórrer els carrers de Xàtiva, hi ha parlaments davant al monòlit en honor als Maulets del 1705. Hi ha un parlament de l’Agustí Cerdà (de Catalunya Lliure) i jo hi intervinc en nom de l’organització de joves Maulets.

Del Maresme hi hem baixat una colla amb el 4L d’en Xevi i amb l’R9 del germà de la Mònica. Hi ha en Pauet, en Sergi i més Maulets de Mataró. També s’hi ha apuntat la Lidia, en el primer viatge que fem després de l’aventura al Marroc. Passem bones estones a la tenda, fins al punt que m’oblido de participar en algun dels tallers mentre en Toni de València em busca pel bosquet on hem fet l’acampada.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.