Èxit de la calçotada contra l’especulació

V Calçotada contra l'especulació a la plaça Santa Anna de Mataró. CUP Mataró, 15 març 2009.

Calçots a la plaça Santa Anna de Mataró (15 març 2009) La cinquena Calçotada popular contra l’especulació urbanística d’ahir diumenge a la plaça de Santa Anna va ser un èxit. La gent de la CUP de Mataró estem satisfets d’haver aplegat més de dues-centes persones a dinar. Entre tots plegats ens hem cruspit més de 2.500 calçots cultivats a les Cinc Sènies de Mataró.

I ho hem fet per una bona causa: contra l’epeculació urbanística. I ho hem explicat en un sintètic manifest.

Calçotada a Mataró Amb en Juli i l’Eloi ens hem cuidat de coure els 2.500 calçots que van créixer fins abans d’ahir a la feixa d’en Xevi, un dels pagesos que sobreviuen al terme municipal de Mataró. El sistema de tombar els calçots enfilats en un filferro va ser un bon descobriment des de la primera edició de la calçotada, quan la feiem a la plaça de Cuba.

El temps ens ha acompanyat i ha fet un dia assoleiat i espaterrant. Però he suat la cansalada a la vora del foc i les brases. Sort que hi ha psersones amb sentiments, com l’amiga Maria que aconsellada pel seu company Manolo m’ha aconeguit una gorra per protegir-me la closca.

Després de recollir…

Descans a la banyera de casa. …a casa m’he pogut fer un petit "descans del guerrer".

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.