De Mataró a Mataró tot passant per Tarragona i València

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=rfzKSEJXH_A]

Les noves (?) tecnologies mai dexaran de sorprendre’m. Avui mateix he flipat des de casa meva a Mataró.

En Tondo Rotondo de Tarragona m’ha dit en un comentari que agafava la foto de la meva germana Helena per il·lustrar un post del seu bloc: cucadellum.blogspot.com . M’imagino que dec conèixer la persona real que s’amaga sota el pseudònim de Tondo Rotondo, però no sé quina cara tarragonina posar-li. És un molt bon amic. Si més no com a tal es comporta.

M’he deixat caure pel seu bloc i tot badant m’he entrebancat amb un vídeo boníssim dels amics d’Obrint Pas. Per a mi era inèdit i m’he fet un panxot de riure. Sovint gaudeixo amb la música d’en Xavi i la seva colla de València, i he dubtat que les imatges del clip fóssin obra seva.

La sorpresa estava reservada al final, en els crèdits de la pel·liculeta: "Idea Nil i Pol Moyano. Càmera Jolu. Realització Nil Moyano". Òstia, si són els fills de la meva advocada, l’Anna Huertos! I viuen a poques cantonades de casa, aquí a Mataró.

M’he quedat acollonit. He hagut de passar per Tarragona i València per trobar un clip fet per uns amics que viuen a prop de casa, a Mataró. Internet és un món de sorpreses. 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.