Pel repartiment del treball i la riquesa

Mural de Maulets a Mataró. Maig 1996. 
1 de maig 1996: Amb motiu del Primer de Maig, dia internacional dels treballadors i les treballadores, pintem un mural de grans dimensions amb el lema Pel repartiment del treball i la riquesa. Denunciem els contractes precaris. La colla de Maulets ens passem gairebé tot el dia entre pinzells i pots de pintura a la ronda Alfons X de Mataró.

És la nostra manera de contribuïr a la diada del Primer de Maig i de deixar constància de les nostres inquietuds socials durant tot l’any. 

Avui mateix, l’assemblea comarcal de Maulets emet un comunicat de premsa on mostra la seva simpatia i aplaudeix les pintades aparegudes aquesta nit passada en quatre empreses de “treball temporal” de Mataró.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.