Pilar, gràcies per compartir somnis i la il·lusió en la lluita

Avui al tanatori de Mataró hem fet un acte laic de comiat a la Maria-Pilar Vila i Abellon. Ha mort el dia 2 a l’edat de 60 anys. Massa jove, encara.

Vaig conèixer la seva veu a finals dels anys 80 i principis dels 90. Era aquella senyora que, sovint, agafava el telèfon quan jo era jovenet i trucava a casa d’un company de Maulets. Era la mare d’en Lluís company de militància en l’organització de joves.

Uns anys després, ja a principis d’aquest segle XXI, jo ja m’havia jubilat de Maulets i estavem fent néixer el projecte de la CUP. La Pilar es va engrescar molt amb el projecte i hem estat companys de militància fins que el seu estat de salut li va impedir continuar venint a les assemblees. Per la resta de camarades ha estat un privilegi tenir com a companya aquella militant cinquantona.

Gràcies, Pilar, per haver compartit somnis i la il·lusió que mantenen viva la lluita que ens acosta a la utopia.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.