Compra’t una pinta i una calavera… i prova de fer-li la clenxa al mig

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=4V6Wqxm2IdQ]

Aquests dies s’està parlant força del megacrack de la comunicació Jaume Creixell. És l’entrenador de l’equip de futbol de Mataró. No sé si entrena bé o malament, però se li ha de reocnèixer que és el puto amo a nivell comunicatiu. Abans havia fet d’entrenador del Sant Andreu. En aquest vídeo el podem veure "dialogant" amb aficionats del Sant Andreu en un partit contra el Mataró. Cal dir que sembla que li havien estat tocant els collons durant tot el partit.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=p8vkR6Nd0WE]

Encara estic fent rehabilitació del colze al seguro, al Camí del Mig. Tinc el privilegi de tenir com a fisioterapeuta una persona que es relaciona molt amb en Jaume Creixell als vestidors del Mataró. M’ha estat explicant anècdotes que són de difícil reproducció aquí. Quin fart de riure 😉

Com a botó de mostra, una expressió creixelliana: "…i si no t’agrada… compra’t una pinta i una calavera, i prova de fer-li la clenxa al mig".

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.