Ja tenim primer premi Helena Jubany

Xavier Cabús, guanyador del 1r premi Helena Jubany Aquest vesrpe s’ha conegut el veredicte del jurat del 1r Premi Helena Jubany de narrativa curta o recull de contes. Se l’ha guanyat en Xavier Cabús i Manyosa, a qui hem tingut el plaer de conèixer personalment, amb l’obra El karma del de Carnisser. L’autor és de Barcelona. Una coincidència curiosa: va néixer el 27 de febrer, el mateix dia que la meva germana Helena.

Més informació al web de l’Associació Helena. Si no vas poder venir, ara pots veure sencer el vídeo de l’acte (25 minuts).

L’acte ha estat molt emotiu. La sala plena a vessar amb 69 cadires plenes i molta gent dreta. Gràcies a tothom que s’hi ha acostat per omplir de vida el Premi Helena Jubany, lliurat el 2 de desembre coincidint amb el 7è aniverasri del seu assassinat.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.