Qui es despista… la caga!

Clic de Playmobil caganerM’he despistat. Tenia moltes ganes d’anar a la fira de clics de Paymobil que es fa cada any a la Facultat de Químiques de la Universitat de Barcelona. Aquest any era la VI edició … però es va fer el cap de setmana passat i a mi m’ha passat per alt. L’he cagat, com aquest clic caganer. Ara m’hauré d’esperar un any més.

Cartell de la VI Fira de clics de Palymobil a Barcelona Vaig anar-hi l’any passat i l’anterior també. És un cap de setmana molt intens on els ninotets de plàstic es fan els amos de la Facultat de Químiques de Barcelona. S’hi poden veure centenars, milers… de clics en enscenaris enormes ambientats en un grapat d’entorns diversos. Val la pena deixar-s’hi caure.

Clic de Playmobil caganer. Aquest any m’hauré de conformar a mirar historietes com la del pessebre que ha parit en Limòsin, que també tenen la seva conya. La història que ha construït és boníssima!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.