Escombrem la Riera i fem classe contra la Hispanitat

Avui és la festa laboral imposada de la Hispanidat, i hem preparat un parell d'accions per desctacar el nostre rebuig a la celebració per part de les catalanes i catalans d'aquest genocidi.

Al matí, gent del MDT i de la Coordinadora d'Estudiants Independentistess del Maresme (CEIM) escombrem la Rambla i la Riera mentre expliquem als vianants que per als catalans avui és un dia feiner i no tenim res a celebrar. La gent ens rep amb simpatia, però el municipal de la porta de l'Ajuntament ens mira com si fóssim extraterrestres.

A la tarda, també a Mataró, els estudiants de la CEIM fem una classe simbòlica a les escales de l’Institut de Batxillerat Damià Campeny. Som una bona colla i se’n fan ressò tant la televisió com la premsa local.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.